Men... hvorfor?

Vi, som mange andre, så det udbredte forbrug af plastik og følte at vi var nødt til at gøre noget ved det. Vi brænder for bæredygtighed og at have en positiv indflydelse på samfundet, og derfor har vi skabt vores Bivoksklude.

Vi tror på at små ændringer kan gøre en stor forskel. Vores Bivoksklude er et lille, men virkningsfuldt skridt i retningen af at reducere brugen af ​​plastik. De er ikke kun bæredygtige, men også smukke og alsidige. Lige fra køleskabet til madpakken, og endda til en romantisk picnic, giver vores bivoksklude farve og varme til din hverdag.

Vi føler os forpligtet

Vi er forpligtet til at tage ansvar for bæredygtig udvikling, og derfor vælger vi etisk producerede råvarer af højeste kvalitet.

Vores bivoks kommer fra gårde, der har et højt kompetence- og bevidsthedsniveau, hvilket bidrager til bedre vilkår for landbrug og fødevareforsyning. Ved at bruge bivoks støtter vi også de vigtige biarter til bestøvning.

Vi er begejstrede for at se populariteten af ​​vores bivoksklude vokse! Vi begyndte at lave dem til vores familie og venner, men begyndte hurtigt at få forespørgsler fra deres venner, og så startede det.

Vi vil gerne give folk muligheden for at gøre en forskel, uanset hvor lille den så kan virke.

Tag med på vores rejse

Kom og vær med på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid for vores planet, og for kommende generationer. Tak fordi du valgte at være en del af vores mission!

Bedste hilsner,
Holdet bag Danske Bivoksklude